Spermler Erkekten Yumurtalar Kadından

                             sperm-cover_grande

Şimdi size bu zamana kadar hiç duymadığınız bir yayınevinden bahsedeceğim.Pilli Yayınevi.Eminimki hiç duymadınız ama esasında o kadarda bilinmez değil.Kitap satan hiçbir internet sitesinde olmasada, aslında PilliNetwork adıyla faaliyet gösteren, bildirgeç ve sosyomat gibi bilindik sitelerin yayıncısı.İşte bu yayınevinin topu topu 2 kitabın biriside “Spermler Erkekten Yumurtalar Kadından” ismini taşıyor.Gayet eğlendirici ve bilgilendirici bir tarzda yazıldığı belirtilmiş.Kitabın satışı ise sadece buradan yapılıyor.Kitabın örnek bir bölümü ise burada.Kitabın arka kapak tanıtımı ise aşağıda.:)

Erkekler sperm saçabilmek için ellerinden geleni ardlarına koymazken, kadınlar neden o kadar da istekli değil?

Erkek hominidlerin testis boyutları, dişilerinin hafifmeşreplikleri ile nasıl bir ilişki içinde olabilir?

Erkeklerin penisleri, kadınların göğüsleri neden diğer memelilerinkine kıyasla devasa boyutlarda?

Penisi bulmak mesele bile değilken klitorisin ücra köşelere saklanmasının sebebi ne olabilir?

Bunlar gibi pek çok sırrın eğlenceli, seksi ve biraz da edepsiz bir dille deşifre edildiği bu kitap hem sizi meraktan kurtaracak hem de saç baş yoldurtan birçok arkadaş sohbetine sebep olacak

Pilli yayınevi tarafından basılan kitabın yazarı Joe Quirk, çevirmeni Aylin Ç. Yalçınkaya. Orijinal adı daha önce “Sperm Are From Men, Eggs Are From Women” iken sonradan "It's Not You, It's Biology"ye çevrilmiş.

Kitabın kapak dizaynını gayet iyi buldum.Yalnız sayfa sayısıyla alakalı bir bilgi verilmemiş.Aa bu arada şimdilik fiyatı 19.75 TL..:)

0 yorum: